Passion Food | Nieuws van Passion Food - Catering en Kookstudio Leiden
Passion Food - Catering & Kookstudio in Leiden door Mascha Smit. Catering, Private Dining, Kookworkshops en Kookcursussen op MasterChef niveau.
Catering, Private Dining, Diner aan huis, Kok aan huis, Kookworkshop, Kookcursus, Buffet, Hapjes en Amuses, High Tea, Bruidstaart, Lunch, (volledig verzorgd) Feest, MasterChef, Catering Leiden, Bedrijfsuitje, Personeelsuitje, Vrijgezellenfeest, Familiedag, Verjaardag, Wereldkeuken
19169
blog,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Nieuwe thema workshops en najaarskookcursus

De nieuwe thema workshops en kookcursussen vanaf september staan op de site! Schrijf je in voor een van de vele leuke en leerzame thema workshops, zoals Thais, Vis, Wild of het Kerstdiner. Of wil je graag allerlei keukens, technieken en gerechten leren bereiden? Vanaf september starten de najaarskookcursussen voor beginners en gevorderden. Bekijk hier het aanbod!

0

Asperges & Wijn combineren

In navolging van de Wijn & Spijs cursus geven we , wederom in samenwerking met Titia Boxma, registervinoloog en eigenaar van Key to Wine, op woensdag 21 juni een Wijn & Spijs cursus met asperges! Hoe combineer je het witte goud, op verschillende manieren bereid, met wijn. Klassieke en moderne bereidingen in 4 gerechten en als afsluiting een kaasplankje uit Het Groene Hart. Een avond leerzaam genieten!

Prijs                     € 75,00
Aanvang              18.00 uur
Passion Food      Herenstraat 43e

0

Workshop Uitbenen met Slagerij van der Vooren!

Dinsdag 27 juni hebben we een bijzondere workshop gepland. Piet van der Vooren, eigenaar van Slagerij Van der Vooren op de Doezastraat, zal een uitgebreide demonstratie geven van het uitbenen van een varken. Er worden tijdens de demonstratie heerlijke hapjes met varkensvlees geserveerd en aansluitend gaan we in de keuken ook een paar heerlijke gerechten bereiden.

Meld je nu aan voor deze bijzondere workshop. Dit kan in de winkel, via de website, email of telefonisch en bij Slagerij Van der Vooren. Let op, er is beperkt plek voor deze workshop!

0

Wijn & Spijs cursus

Heb je altijd al willen leren hoe je wijn & spijs goed moet combineren? Geef je op voor de cursus en leer de tips & tricks van het combineren van gerechten met wijnen. We geven deze cursus in samenwerking met Titia Boxma, registervinoloog en eigenaar en wijndocent van www.keytowine.nl.

Wijn-spijs cursus 2017

0

Kookworkshop i.s.m. Slagerij Van der Vooren

Donderdag 11 mei gaan we een kookworkshop verzorgen i.s.m. Slagerij Van der Vooren. De inhoud van de kookworkshop houden we nog even geheim, maar het belooft een spectaculaire en leerzame avond te worden. Meer informatie volgt snel.

0

Extra kookworkshop Voorjaarsgroente

Woensdag 12 april is de volgende kookworkshop met groente in de hoofdrol. In samenwerking met De Groentenboer (Herenstraat 44) verzorgen we weer een leuke seizoensgebonden kookworkshop. De workshop in niet geheel vegetarisch maar het draait wel om alle mooi voorjaarsgroente- en fruit.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij.

0

Wij doen mee met de Leidse Restaurantweek!

Een nieuw jaar, een nieuwe locatie dus tijd voor een nieuwe uitdaging! Wij doen mee met de Leidse Restaurantweek (leidslekkers.nl/restaurantweek)! In de week van 23 t/m 29 januari zullen we woensdag t/m vrijdag in de avond een heerlijk menu serveren à € 30,00. Reserveren kan via de site van leidslekkers maar natuurlijk ook gewoon bij ons.

Amuse van het huis
***
Rode mul I Wortelcrème I Pickle van biet I Tom ka saus
***
Rosé gebraden rundersucade I Hazelnoot I Aardpeer I Sinaasappel-balsamicojus
***
Appel I Zoute karamel I Lemoncurd I Kokos I Amandel

0