Passion Food | Nieuws van Passion Food - Catering en Kookstudio Leiden
Passion Food - Catering & Kookstudio in Leiden door Mascha Smit. Catering, Private Dining, Kookworkshops en Kookcursussen op MasterChef niveau.
Catering, Private Dining, Diner aan huis, Kok aan huis, Kookworkshop, Kookcursus, Buffet, Hapjes en Amuses, High Tea, Bruidstaart, Lunch, (volledig verzorgd) Feest, MasterChef, Catering Leiden, Bedrijfsuitje, Personeelsuitje, Vrijgezellenfeest, Familiedag, Verjaardag, Wereldkeuken
19169
blog,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Traiteur – dagverse maaltijden

Wist u dat Passion Food sinds een paar maanden echte dagverse maaltijden levert aan Spar de Lange op de Herenstraat. Elke dag rond 12 uur liggen er 2 verschillende dagverse maaltijden klaar, diezelfde ochtend door ons bereid. Het menu wisselt elke 2 maanden.

En vanaf volgende week kunt u de maaltijden ook bij ons in de kookstudio halen. We verzorgen daarbij nog allerlei andere maaltijden en gerechten die u kunt afhalen. Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.

0

Take Away Kerstdiner 2017

Het menu voor het Passion Food Take Away Kerstdiner is al weer in de maak! De formule: u kunt bij ons het heerlijke Kerstmenu bestellen wat zodanig ver is afgemaakt dat u maar kort in de keuken hoeft te staan om in een handomdraai een prachtig en luxe kerstdiner op tafel te zetten.

Hou de website in de gaten voor het gehele menu wat binnenkort verschijnt!

0

Workshop groenten i.s.m. Groenteboer Herenstraat

Maandag 6 november is er weer een kookworkshop met mooie seizoensgroenten van de Groenteboer in de Herenstraat! Niet geheel vegetarisch maar wel met groente in de hoofdrol. Paddenstoelen, knolgroenten, samen bereiden we allerlei heerlijkheden met deze mooie producten.

0

Donderdag 23/8 gesloten

Donderdag 23/8 zijn wij gesloten wegens externe werkzaamheden. Telefonisch niet bereikbaar maar wel via info@passion-food.nl. Vrijdag zijn we gewoon weer open vanaf 10.00 uur voor een kopje koffie, heerlijke huisgemaakte taart of een lekkere lunch!

0

Nieuwe thema workshops en najaarskookcursus

De nieuwe thema workshops en kookcursussen vanaf september staan op de site! Schrijf je in voor een van de vele leuke en leerzame thema workshops, zoals Thais, Vis, Wild of het Kerstdiner. Of wil je graag allerlei keukens, technieken en gerechten leren bereiden? Vanaf september starten de najaarskookcursussen voor beginners en gevorderden. Bekijk hier het aanbod!

0

Asperges & Wijn combineren

In navolging van de Wijn & Spijs cursus geven we , wederom in samenwerking met Titia Boxma, registervinoloog en eigenaar van Key to Wine, op woensdag 21 juni een Wijn & Spijs cursus met asperges! Hoe combineer je het witte goud, op verschillende manieren bereid, met wijn. Klassieke en moderne bereidingen in 4 gerechten en als afsluiting een kaasplankje uit Het Groene Hart. Een avond leerzaam genieten!

Prijs                     € 75,00
Aanvang              18.00 uur
Passion Food      Herenstraat 43e

0

Workshop Uitbenen met Slagerij van der Vooren!

Dinsdag 27 juni hebben we een bijzondere workshop gepland. Piet van der Vooren, eigenaar van Slagerij Van der Vooren op de Doezastraat, zal een uitgebreide demonstratie geven van het uitbenen van een varken. Er worden tijdens de demonstratie heerlijke hapjes met varkensvlees geserveerd en aansluitend gaan we in de keuken ook een paar heerlijke gerechten bereiden.

Meld je nu aan voor deze bijzondere workshop. Dit kan in de winkel, via de website, email of telefonisch en bij Slagerij Van der Vooren. Let op, er is beperkt plek voor deze workshop!

0

Wijn & Spijs cursus

Heb je altijd al willen leren hoe je wijn & spijs goed moet combineren? Geef je op voor de cursus en leer de tips & tricks van het combineren van gerechten met wijnen. We geven deze cursus in samenwerking met Titia Boxma, registervinoloog en eigenaar en wijndocent van www.keytowine.nl.

Wijn-spijs cursus 2017

0

Kookworkshop i.s.m. Slagerij Van der Vooren

Donderdag 11 mei gaan we een kookworkshop verzorgen i.s.m. Slagerij Van der Vooren. De inhoud van de kookworkshop houden we nog even geheim, maar het belooft een spectaculaire en leerzame avond te worden. Meer informatie volgt snel.

0